Tüketici olarak yakından tanıdığımız; Finish, Calgon, Veet, Durex gibi markaları bünyesinde bulunduran Reckitt’in, işveren markasına dair güncel başlıkları değerlendirdiği varbi bildiğimiz podcast kanalı, Beyhan Budak’ı İş Hayatında Mental Sağlık başlığında ağırladı.

varbi bildiğimiz’de Beyhan Budak ile İş Hayatında Mental Sağlık Seansı!

“Bir terapist ile seansta olsaydın ona yeni normalde mental sağlığın ile ilgili neyi sormak isterdin?” diyerek, Reckitt çalışanlarından toplanan soruları, varbi bildiğimiz podcast kanalında Beyhan Budak yanıtlıyor.

Reckitt Sağlık Talep Planlama Müdürü Çağla Aghayev ve Reckitt Hijyen Finish Kıdemli Marka Müdürü Ece Erel’in moderatörlüğünde sorulan sorular, Beyhan Budak tarafından hepimizin hayatından kesitler bulabileceği samimi bir dil ve gerçekçi örnekler ile cevaplandırılıyor.

“Mental olarak sağlıklı olup olmadığımızı anlamak, ev ile iş hayatımız arasındaki fiziksel sınır ortadan kalkınca nelerin değiştiğini analiz etmek ve iş sonrası kalan zamanımızı nasıl değerlendirebileceğimiz hakkında yeni pencereler açmak gibi” birçok önemli konu başlığının cevabı bu podcast’te!

varbi bildiğimiz podcast kanalı ile sosyal yaşamdan iş hayatına farklı dinamikleri konu alıyor, işveren markalarına örnek olacak yepyeni bir perspektifle deneyimlerini paylaşıyor. Klinik Psikolog-Podcaster Beyhan Budak’ın tecrübeleriyle hayatlarımıza dokunduğu bu keyifli bölümü dinlemek için tıklayın.