2002 yılından itibaren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisi olarak faaliyet veren Özgörkey Otomotiv, sektöründe kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını kurulduğu günden bu yana aynı çizgide sürdürüyor. Köklü geçmişlerinin verdiği tecrübe ve yenilikçi tutumlarıyla sektöründe her zaman bir adım öne çıkmayı hedefleyen şirket, yıllardır aynı çatı altında çalıştıkları ekipleriyle kurdukları aile sıcaklığını müşterileriyle de paylaşarak başarılarını perçinliyor. Yeni yıla yeni hedeflerle başlayan Özgörkey Otomotiv’in Genel Müdürü Ozan Yıldız, bizlerle başarılarının arkasındaki sırları ve yeni projelerini paylaştı.

Ege Bölgesi’nin premium segmentte hizmet veren en büyük otomotiv şirketisiniz. Borusan Otomotiv’in yetkili satıcı ve servisleri arasında geçtiğimiz yıllarda birçok farklı ödül almaya hak kazandınız. Özgörkey Otomotiv olarak bu başarının arkasındaki vizyonu bizlere anlatır mısınız?
Özgörkey Otomotiv 18 yıldır sektörde yer alıyor. Başarılarımızın en önemli kaynağı, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışımız. Yıllardır bizimle çalışan bir ekibe sahibiz. Tecrübeli ve donanımı yüksek ekibimiz, satış sonrası servis aşaması da dahil olmak üzere her noktada yüksek performansla çalışıyor. Yıllara dayanan bu birliktelik, müşterilerimize de olumlu yansıyarak aramızdaki güven ilişkisini hep canlı tutuyor. Bu, onların her türlü talep ve isteklerine hızlı ve samimi çözümler sunan Özgörkey Otomotiv çalışanlarının ortaya koyduğu bir başarıdır. Hepimiz bu çatı altında büyük bir aile olarak bir aradayız.

Teknolojinin getirdiği mega trendler ve müşteri taleplerinin değişimiyle birlikte sektörün bir değişim içinde olduğunu görüyoruz. Elektrikli ve hybrid araçlar konusunda Otomotiv sektörünü önümüzdeki yıllarda sizce neler bekliyor?

Hem petrol türevi yakıtlarla hem de elektrik motoru ile çalışan hybrid araçlarla başlayan bu serüven, yakın bir gelecekte tamamen elektrikli araçlarla yoluna devam edecek. Özellikle batarya teknolojilerinin gelişimi ve şarj istasyonlarının yaygınlaşması ile bu konularda kat edilen yol daha da hızlanacaktır. Temsilcisi olduğumuz BMW markası söz konusu gelişmelere çok hızlı adapte olarak çalışmalarını bu yöne entegre etti. Markanın, 2021 yılının ilk çeyreğinde tamamen elektrikli iX3 ile pazarda ilk sıralarda yerini alacağını da belirtmek isterim.

Değerli okuyucumuz,

Bu haberin detayını Business Türkiye dergisinde bulabilirsiniz.