Dünyaca ünlü markaların saatlerinin Türkiye distribütörlüğünü üstlenen ve müşteri memnuniyetini esas alan Saat&Saat, hem çağın dinamiklerine uygun hem de sosyal sorumluluk içeren çalışmalarına başarıyla devam ediyor. Orta öğretim çağındaki çocukların biyolojik saatleri ile sosyal saatlerini iyi ve verimli kullanmaları konusunda farkındalık yaratmak hedefiyle yola çıkan Saat&Saat bu kapsamda “Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi”ni hayata geçirdi. Proje kapsamında, yarının büyüklerine zaman yönetimi ve beden saati konularında eğitim vermenin yanı sıra; atletizm, yüzme, boks, halter, güreş gibi spor dallarından seçilecek başarılı sporcu çocuklara da eğitim ve spor desteği sağlanacak.

Saat&Saat Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ni, düzenlediği online toplantıyla tanıttı. Saat&Saat Pazarlama Direktörü Ayşem Suner ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Prof. Dr. Nilüfer Pembecioğlu ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Prof. Dr. Betül Ulukol da zaman yönetimi ve bedensel saat konularında önemli bilgiler aktardı.

“BIR FARKINDALIK ÇALIŞMASI IÇIN YOLA ÇIKTIK”

Saat&Saat, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim KSS Projesi ile yarının büyüklerine zaman yönetimi ve beden saati konularında eğitim verecek. İstanbul Spor ve Gençlik İl Müdürlüğü’nün desteklediği söz konusu proje ile İstanbul’da 10 ilçe ve 10 okulda, orta öğretim çağındaki 1500 öğrenciye eğitimler verilecek. Eğitimler Kartal, Maltepe, Üsküdar, Bahçelievler, Bakırköy, Beylikdüzü, Fatih, Küçükçekmece, Sarıyer, Sultanbeyli ilçelerindeki İstanbul Spor ve Gençlik İl Müdürlüğü tarafından seçilen okullarda gerçekleştirilecek. Ayrıca başarı sağlayan ancak maddi yetersizlikler yüzünden spor hayatına devam edemeyen öğrencilere de burs desteği sağlanacak.

Zaman konusunda çalışan bir şirket olarak zamanın daha iyi kullanılması adına çocukluktan başlayacak bir farkındalık çalışması için yola çıktıklarını söyleyen Saat&Saat Pazarlama Direktörü Ayşem Suner konuyla ilgili; “Zamanı yönetmekte zorlanıyoruz. Bunu çocuklarımıza da yansıtıyoruz. Biz de yarının büyüklerine bugünden zamanın tükenen bir kaynak olduğunu ve bu kaynağı bilinçli bir şekilde tüketirlerse ne gibi değerler yaratabileceklerini bilimsel bir yaklaşımla anlatmak için yola çıktık. Akıllı zaman yönetimini biyolojik saatle bir araya getirerek çocukluktan başlayan bir farkındalık çalışması oluşturmak istedik.” dedi. Suner, proje kapsamında zaman yönetimi eğitimlerinin İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Prof. Dr. Nilüfer Pembecioğlu ve biyolojik saat eğitimlerinin ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Prof. Dr. Betül Ulukol’un desteğiyle hazırlandığını da sözlerine ekledi.

Değerli okuyucumuz,

Bu haberin detayını Business Türkiye dergisinde bulabilirsiniz.