ANADOLUJET’İN SOSYAL MEDYADAKİ GÜCÜ

Daha iyi hizmet kalitesi ve unutulmayacak seyahat deneyimleri için hazırlanan kampanyalarının duyurularını da ilk olarak sosyal medya hesaplarından yapan marka, kampanyaları takip eden misafirlerine birbirinden avantajlı fiyatlar ve fırsatlar sunuyor.

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan AnadoluJet, misafirlerine uzattığı elini güçlendirmek
adına sosyal medyada kullandığı dilde radikal bir değişikliğe gitti. Yolcu geri bildirimlerine önem veren, bu bildirimlere anlık olarak ve en doğru şekilde cevap vermek için kullandığı sosyal medya dilini tekdüzelikten çıkaran başarılı havayolu, “Halkın Havayolu” imajına yakışır bir dil kullanıyor ve değerli yolcularından gelen geri bildirimlere tüm içtenliği ile en hızlı şekilde geri dönüyor.

Sosyal medya hesaplarında başlattığı yarışmalar ile değerli AnadoluJet misafirleri ile arasındaki kontağı bir an olsun koparmayan marka, Anadolu’nun birbirinden güzel bölgelerinden çekilen fotoğraflar arasından seçilen en iyi 3 fotoğrafı çeşitli ödüllerle onurlandırıyor. Dijital platformda yayımlanan reklamları ile tık’lanma sayısı her geçen gün artan AnadoluJet, bu geri bildirimlerden güç alarak görsel materyaller kullanmaya ve yepyeni hikâyeler ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.

Daha iyi hizmet kalitesi ve unutulmayacak seyahat deneyimleri için hazırlanan kampanyalarının duyurularını da ilk olarak sosyal medya hesaplarından yapan marka, kampanyaları takip eden misafirlerine birbirinden avantajlı fiyatlar ve fırsatlar sunuyor. Kampanya ve anlık duyuruları için de sık sık sosyal medya hesaplarını kullanan AnadoluJet, takipçileri ile etkileşimini artırmaya ve her an ulaşılabilir bir marka olmaya devam ediyor.

Değerli okuyucumuz,

Bu haberin detayını Business Türkiye dergisinde bulabilirsiniz.