Tüketici olarak yakından tanıdığımız; Finish, Calgon,Lysol, Veet, Durex,Strepsils gibi markaları bünyesinde bulunduran Reckitt Benckiser, insan kaynakları alanında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek vaRBibildiğimiz podcast kanalını Spotify’da yayına aldı! Reckitt Benckiser, vaRBibildiğimiz podcast kanalı ile sosyal yaşamdan iş hayatına farklı dinamikleri konu alıyor, işveren markalarına örnek olacak yepyeni bir perspektifle deneyimlerini paylaşıyor.
Türkiye’nin en çok dinlenen podcast kanallarından “Nasıl Olunur?”un podcasterı Nilay Örnek moderatörlüğünde, RB Hijyen İş Birimi İK Direktörü Duygu Arlı Gürler ve RB Sağlık İş Birimi İK Direktörü İrem Önal ile birlikte lansmanını gerçekleştiren vaRBibildiğimiz, iddialı bir giriş ile şimdiden favori kanallar arasındaki yerini aldı.
İlk bölümde, #FreedomtoSucceed kültürü ile uyguladıkları çalışma sistemlerinde; özgürlüğün, herkesin kendi işinin sahibi olduğu kurumsal bir yapının, şeffaflığın, açıklığın ve yeni normalin/yeni çalışma modellerinin anlatıldığı, genç yeteneklere, RB’de kariyer yapmayı düşünenlere ve tüm dinleyicilere ilham olacak samimi bir sohbet ve tecrübe paylaşımları bulacaksınız.
vaRBibildiğimiz’de Başka Neler Olacak?
RB’nin deneyim paylaşımlarını, şirket amacı doğrultusundaki farkındalık projelerini, toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çeken konularını, yurt dışı kariyer fırsatlarını, liderlerden stajyerlere kadar başarılarının yanında, “ben yaptım, sen yapma” hikayelerini bu kanalda keyifle dinleyebilirsiniz.
vaRBibildiğimizi dinlemek için tıklayabilirsiniz!
Peki ya Müzik?
RB Turkey Spotify kanalını podcast kanalı vaRBibildiğimiz ile  eş zamanlı yayına aldı.
Çalışırken modunuza göre dinleyebileceğiniz, ünlü DJ iş ortaklıkları ile hazırlanan sürpriz playlistler bu kanalda sizi bekliyor. Ekim Baykara’nın hazırladığı “Work Hard Play Hard, Relax While Working, Deep Motivation, Get Inspried” listelerine RB Turkey Spotify kanalından ulaşabilirsiniz.
Kanala ulaşmak için tıklayabilirsiniz!