“YILIN EN İNOVATİF ARABA SERVİSİ ÖDÜLÜ ÖNDER OTOMOTİV’E VERİLDİ.”

Önder Otomotiv, geçtiğimiz günlerde DoubleTree By Hilton Topkapı’da gerçekleştirilen Başarı ve Kariyer Ödülleri gecesinde Yılın En İnovatif Araba Servisi ve Kiralama Markası ödülüne layık görüldü. Ödülü, firma sahiplerinden Zafer Önder aldı.
Önder Otomotiv adına ödülü almak için sahneye çıkan ve ödülünü Hande Sarıoğlu’ndan alan Zafer Önder, bu ödüle layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını, otomotiv sektöründeki yeniliklerine ve çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi. 1995 yılından bu yana sektörde hizmet verdiklerini ve lider firmalardan biri olduklarını ifade eden Önder, 2024 yılı ve sonrasında da elde ettikleri bu başarı doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.
Binek ve ticari araçlara servis hizmeti veren Önder Otomotiv; müşteri memnuniyetini şirket kültürü olarak ilk sırada tuttuklarını belirtti. Önder Otomotiv, muayene ve bakım, elektrik sistemleri, fren sistemleri, aydınlatma sistemleri, motor, lastik, araç bakım ve onarım hizmetleri ile hem binek hem de ticari araçlara servis hizmeti vermeyi sürdürüyor.

Değerli okuyucumuz,

Bu haberin detayını Business Türkiye dergisinde bulabilirsiniz.