Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast; bulunduğu pazarın en inovatif ve en dinamik şirketlerinden biri. Pandemi etkisi al- tında geçen zorlu süreçlerde başarıyla yoluna devam eden Feast, 6 yeni alt marka ve 16 yeni ambalaj değişikliği ile sektördeki yerini bu dönemde de sağlamlaştırdı. 1.000.000 metrekare alan üzerine kurulu, 100.000 metrekare kapalı üretim tesisine sahip olan şirket, Türkiye’nin farklı bölge- lerinde özenle yetiştirilip zamanında hasat edilen ürünleri, ilk günkü tazeliğiyle tüm Türkiye’deki sofralara ulaştırıyor. Feast Gıda Satış ve Pazarlama Direktörü Recep Pehlivan sorularımızı yanıtladı ve yakın zamanda hayata geçirmeyi planladıkları sebze ambalaj relansman süreçlerini anlattı.

Dondurulmuş gıda sektörünün öncü firmalarından Feast olarak, pandeminin gölgesinde geçen 2021 yılı ile ilgili şir- ket olarak değerlendirmelerinizi alabilir miyiz? Feast, söz konusu yılı nasıl kapattı?

Biz Feast olarak tüm gücümüzü; hızlı adaptasyon kabiliye- timiz, ekip ruhumuz ve inovasyona dayanan temelimizden alıyoruz. Bu özelliklerimizle, yaşanan zorlu süreçlere rağmen 6 yeni alt marka çıkardık. Ayrıca 16 yeni ambalaj değişikliği yaparak hem tüketicilerin beğenisini kazandık hem de mar- ka olarak sektördeki yerimizi sağlamlaştırdık. Klasik, Soğan Halkalı ve Pizzalı Combo serimiz, özellikle süpermarket kana- lında lider konumdaydı. Daha sonra bu serimizi, Alp Kırşan ile çektiğimiz reklam filmleri ile taçlandırdık. Eşsiz Churros patatesimiz ve çıtır soğan halkamız, Belçika’da düzenlenen “Superior Taste Awards” yarışmasında “Eşsiz Lezzet Ödülü”ne layık görüldü. “Bloom Karışık Orman Meyveleri” ürünümüz ile Türkiye’de dondurulmuş gıda kategorisinde bir ilki gerçek- leştirdik. Bu lansman ile meyve kategorisinin lideri olduk. Ya- kın zamanda Bloom serisinin farklı çeşitlerinin çıkacağını da ayrıca belirtmek isterim. Çocuk ve genç kesime özel yeni ürün- ler de hayata geçirdik. “Mini Churros Patates” ve “Tost Mania” ürünlerimiz, 2021 yılı sonlarına doğru çıkardığımız v

Değerli okuyucumuz,

Bu haberin detayını Business Türkiye dergisinde bulabilirsiniz.