“AA MONEY PLAN, YATIRIMCI İLE FİNANS KURULUŞLARI
ARASINDA KAZANÇLI BİR SİSTEM SUNUYOR”

Aa Money Plan, yatırımcı ile finans kuruluşları arasında pazar analizi yaparak doğru ve kazançlı bir parametre sunuyor. AA Money Plan Kurucu Ortakları Av. Burcu Ayık ve Av. Duygu Ateşoğlu, Kendilerini diğer finans projelerinden ayıran en belirgin özelliklerinin, alanlarında ilk ve tek olduklarını ifade etti.

AA Money Plan’ın yurtdışında yaşayan yatırımcıların yatırımlarını değerlendirmesini sağlayan öncü ve tek şirket olduğunu aktaran Av. Burcu Ayık “Şirketimizin temel politikası yurtdışında bulunan yatırımcıların tasarruflarını Türk bankalarında değerlendirmesini sağlamaya yönelik hizmet vermektedir. Ayrıca mülk edinimi, vatandaşlık, menkul yatırımlar üzerine yol haritası belirler. AA Money plan bir finans projesidir. Bu proje kapsamında yatırımcılar paralarını doğru ve güvenilir mecralarda değerlendirebilir ve kazanç odaklı bir hizmet alabilirler. AA Money Plan yatırımcı ile finans kuruluşları arasında bir pazar analizi yaparak doğru ve kazançlı bir parametre sunar. Sunduğu parametrelerle en yüksek kazancı yatırımcıya ulaştırmayı vaat eder. Şirketimiz müşteri ile temasa geçtiği andan itibaren risk yönetimi, kazanç fırsatları ve pazar analizi gibi geniş yelpazede müşteriyi bilgilendirmeyi hedefler” dedi.

“VERDİĞİMİZ HİZMET SIFIR RİSK TEŞKİL ETMEKTEDİR”

Kendilerini diğer finans projelerinden ayıran en belirgin özelliklerinin alanlarında ilk ve tek olduğunu ifade eden Av. Duygu Ateşoğlu “Bununla beraber vaat edilen bu hizmeti şirket; bünyesinde bulunan avukatlara vekaletname verilmesi suretiyle ve avukatlık mesleğinin güvencesi ile sağlıyor olması bizi diğer projelerden ayıran bir diğer özelliğimiz olabilir. Avukatlık mesleğini ifa ettiğimiz süreç içerisinde müvekkillerimize vermiş olduğumuz bu hizmeti şirketleşmek suretiyle daha fazla kişiye ulaştırmayı hedeflemekteyiz. Halihazırda devlet güvencesi ile var olan Kur Korumalı Mevduat faizinden yararlanılmasına ilişkin verdiğimiz hizmet sıfır risk teşkil etmektedir” dedi.

Esas Sosyal olarak günden güne büyüyen bir ekosistemi- niz olduğunu biliyoruz. Ekosisteminize kimler, nasıl katkı sağlıyor?

Yarattığımız sosyal etkiyi sürdürülebilir kılmak bizim için son derece önemli. Gençlere fırsat eşitliği sağlarken, iş dünyasında da eğitimli genç işsizliği konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda çeşitli kurum ve kişilerden oluşan Esas Sosyal Ekosistemi olarak adlandırdığımız büyük bir aile kurduk. Eğitimli genç istihdamına çözüm modeli sunarken aynı zamanda eğitim, sanat, kültür, insani yardım, çevre, sürdürülebilirlik gibi pek çok farklı alanda faaliyet gösteren STK’lara da nitelikli iş gücü sağlayarak, toplumsal kalkınmaya katkıda bulunuyoruz. ”Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı” ile 7 yılda toplam 40 farklı STK’ya nitelikli iş gücü sağladık. Ayrıca misyonumuza inanarak 4 yıldır bizi destekleyen, 20 sektörden 40’ın üzerinde kurumsal destekçimiz var. Kısacası STK’lar, kurumsal destekçiler, katılımcılar, mentorlar, mezunlar, İK profesyonelleri ve eğitmenlerden oluşan 3.000’den fazla kişinin yer aldığı bu aile ile farklı alanlarda iş birlikleri yaparak gençlerin gelişimine katkı sağlıyoruz. Ekosistemimiz günden güne kendi döngüsüne sahip bir fayda mekanizmasına da dönüşüyor. Örneğin ”Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Programı”mıza katılan 350 gencin %31 gibi büyük bir oranı ekosistemimizden geldi. Aynı zamanda 5 kurumsal destekçimizin 46, 5 STK paydaşımızın ise 61 bursiyeri programa dahil oldu. Programlarımızdaki gençleri sürekli takip ediyor ve döngüye dahil olmalarını sağlıyoruz. Gençler, işe girdikleri kurumlarda Esas Sosyal’in misyonundan ve kendilerine kattıklarından bahsederek onları da ekosistemimize dahil ediyor.

Değerli okuyucumuz,

Bu haberin detayını Business Türkiye dergisinde bulabilirsiniz.