“DAİİCHİ SANKYO: HER KALP ATIŞINI EX-TRA ÖNEMSİYORUZ!”

100 yılı aşan geçmişi ve bilimsel uzmanlığıyla köklü bir kurum haline gelen global yenilikçi sağlık şirketi Daiichi Sankyo Türkiye, sürekli kendini yenileyen ve çalışanlarıyla fark yaratan bir organizasyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her alanda olduğu gibi İnsan Kaynakları alanında da özellikle organizasyonel gelişim adına ilaç sektöründeki yenilikçi uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor. Daiichi Sankyo üst yönetiminin bakışına paralel olarak İnsan Kaynakları ekibinin de odak noktalarından biri sektör standartlarının üzerinde insan odaklı ve modern sistemler yaratmanın yanında pozitif çalışan deneyimi amaçlayan uygulamaları oldu. Bunlardan en sonuncusu ise fark yaratan yan haklar ve esenlik uygulamaları olan EX-TRA!

EX-TRA, Daiichi Sankyo’nun çalışan deneyimi için iş yerinin sınırlarını aşarak sağlığı, esenliği, gelişimi ve mutluluğu kucaklayan avantajları ve ayrıcalıkları. Şirketi geleceğe hizalarken odağına daima insanı almanın önemiyle hareket eden İK ve Kurumsal İletişim Direktörü Asena Kaçmaz, bu ayrıcalıklar için şunları söylüyor: “Dokunduğumuz herkesin hayatında her gün bir fark yaratmak için çalışıyoruz. Çalışanlarımız da bizim pusulamız. Sunduğumuz çalışma koşullarından organizasyonel kültür gelişimine kadar geniş bir spektrumda işveren markamızı ve çalışan memnuniyetimizi daha da güçlendirmek için çalışıyoruz.”

“Great Place to Work” sertifikası, The Stevie Awards ve “İnovasyon” ödülünü de kazanan Daiichi Sankyo’nun EX-TRA dünyası; sağlık, esenlik, ayrıcalık, yenilik, keyif ve gelişim alt başlıklarıyla günden güne güncelleniyor. Kişiye özel yan haklar ve gelişim fırsatları, çalışan konforu, yeni deneyim alanları, fiziksel, mental ve ekonomik güçlendirmeler, Daiichi Sankyo çalışanlarının hayatın tadını EX-TRA çıkarmasını sağlayan kapsamlı avantajları temsil ediyor.

Her yaşamın değerli olduğunun farkında olan Daiichi Sankyo, her bir anın ve kalp atışının önemini bilerek gelişime ve başarıya doğru ilerleme yolunda çalışanlarıyla sarsılmaz bir bağ kurmaya devam ediyor.